My Profile
Во светот на чевлите трендовите се менуваат со брзина на светлината, но некои модели, сепак, се вечно во мода. Еден од нив е производ на италијанската модна куќа Gucci. Станува збор за таканаречените horsebit мокасини, кои и денес се повторно во модниот фокус
Понуда Топ 12
Маркетинг
B2B
Архива