Filters
Пребарување
3М MACEDONIA - MARBLE - MINING дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

3М MACEDONIA - MARBLE - MINING се занимава со:

  • Преработка на мермер и травертин
  • Изработка на фасади од мермер и травертин
  • Изработка не елементи за кујни и бањи од мермер
  • Изработка на елементи за мебел од мермер и травертин
  • Изработка на сите видови буња

3М MACEDONIA - MARBLE - MINING дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Рилски конгрес бр.35, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Драги Стојановски


Мапа