Filters
Пребарување
7ми НОЕМВРИ / ГЕПЛАСТИК

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата 7ми НОЕМВРИ се занимава со производство на:

- PVC фазонски делови
- Рециклирање
- Трговија

Компанијата ГЕПЛАСТИК се занимава со производство на амбалажа, лидер во производство на пластични гајби во Македонија

- Гајби за алкохолни и безалкохолни пијалаци
- Гајби за земјоделските производи
- Гајби за прехрамбената индустрија

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
CE знак

7ми НОЕМВРИ / ГЕПЛАСТИК

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

7ми НОЕМВРИ АД е компанија специјализирана за производство на PVC фазонски делови и рециклирање на пластичен материјал. Формирана е ВО 1977 година во Гевгелија. Во рамките на фабриката се наоѓа и продавница за трговија на големо и мало, која нуди широк асортиман на производи ( пластични и метални елементи за водовод, санитарии, врати, туш кабини и слично).

7mi-noemvri-clubeconomy
7mi-noemvri-clubeconomy

Основна дејност на компанијата е производство на PVC фазонски делови и тоа

  • • Колена KAB (45º и 87,30º)

  • • Рачви KAC (45º и 87,30º)

  • • Ревизија KTTP

  • • Редуцири KAR

  • • Кофи

  • • Спојки

  • • Пластични гајби за еднократна употреба

  • • Пластични гајби за алкохолни и безалкохолни пијалаци

7mi-noemvri-clubeconomy
7mi-noemvri-clubeconomy

7ми НОЕМВРИ АД врши и рециклирање на пластичен отпад (PVC, HDPE, LDPE, PP), за што вршиме и откуп на овој отпад.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска 6, 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Зоран Ѓуров


Мапа

Документи