Filters
Пребарување
АЦКО КВ ТРАНС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АЦКО КВ ТРАНС се занимава со превоз на патници во модерни климатизирани комбиња

- Цело лето превоз на релација Тетово - Охрид - Тетово
- Организирани тури до Острошки манастир воЦрна Гора
- Превоз за тури до други европски земји: Бугарија, Србија, Грција...

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Вера Циривири Трена бр. 14, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа