Filters
Search
ADISA GROUP

Main occupation

Компанијата АДИСА се занимава со изработка, продажба и монтажа на:

- Алуминиумски профили и елементи за гелендери
- Собни врати
- Блиндирани врати
- Ламинат

ADISA GROUP

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Индустриска зона бр. 35, 1300 Куманово
City: Куманово
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)71/717 101

Social media

Contact person
Map