Filters
Пребарување
АГОРА ЕПОКСИД ДООЕЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АГОРА ЕПОКСИД е градежна компанија специјализирана за поставување на индустриски и декоративни подови од епоксидна смола и тоа:

- Индустриски епоксидни подови
- Декоративни микроцементни подови
- Хидроизолација
- ПВЦ подови

АГОРА ЕПОКСИД ДООЕЛ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

АГОРА ЕПОКСИД

АГОРА ЕПОКСИД е компанија специјализирана за поставување на индустриски и декоративни подови од епоксидна смола. Желбата за нешто ново, светско и квалитетно по сите стандарди, како и современиот тренд на изградба на индустриски подови од епоксидна смола беше мотивот во 2003 година да ја формираме АГОРА ЕПОКСИД, компанија специјализирана за поставување на индустриски и декоративни подови од епоксидна смола.

ИНДУСТРИСКИ ПОДОВИ ОД ЕПОКСИДНА СМОЛА

Почнувајќи од 2003 година, па се до денес АГОРА ЕПОКСИД се развива, како во обемот на изведени проекти, така и во техничката опременост и разновидноста на своите услуги кои денес можеме да ги понудиме:

• Индустриски епоксидни подови

• Декоративни епоксидни подови

• Хидроизолација

• Изработка и санирање на базени

• ПВЦ подови

АГОРА ЕПОКСИД располага и со најсовремена опрема, машини и помошен технички материјал за брзо, ефикасно и квалитетно извршување на зададените проекти.

clubeconomy
clubeconomy
clubeconomy

ДЕКОРАТИВНИ Микроцементни подови – уникатни , монолитни подови посебно претставителни за широка примена од училишта, здравствени установи, салони, станбени простории, трговски центри и многу др. Механички отпорни и лесни за одржување.

ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

Течна хидроизолација АГОРА ЕПОКСИД е специјализирана и за поставување на течна хидроизолација на кровови во форма на течни мембрани за кровови. Зависно од конкретната површина и потребите на клиентот, постојат повеќе варијанти на течни мембрани. Се поставуваат над бетон, кошулица, битумен, зидани површини, цементни плочи. Се употребуваат и за санација на постоечки оштетени кровови.

clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Градско пазариште, на кат , локал 74, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/250 826

Социјални медиуми

Лице за контакт