Filters
Пребарување
АГРО - ТРЕНДО дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АГРО – ТРЕНДО на македонскиот пазар ги дистрибуира вештачките ѓубрива од познатата компанија AGROLA од Грција, кои овозможуваат производство на земјоделски производи со врвен квалитет

Располагаме со широка палета ѓубрива за сите видови земјоделски производи

  • Ѓубрива
  • Микроелементи
  • Растителни стимулатори

 

АГРО - ТРЕНДО дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

agro-trendo-clubeconomy

Компанијата АГРО – ТРЕНДО на македонскиот пазар ги дистрибуира вештачките ѓубрива од познатата компанија AGROLA од Грција, која располага со голем асортиман на иновативни производи кои ги задоволуваат сите барања на современите земјоделски производители.

agro-trendo-clubeconomy

Ѓубривата од AGROLA што на македонскиот пазар ги дистрибутра АГРО – ТРЕНДО овозможуваат производство на земјоделски производи со врвен квалитет, нивна препознатливост на пазарот и грижа за животната околина и човекот.
 

agro-trendo-clubeconomy

Мотото на сите вработени во АГРО – ТРЕНДО е да ги направат достапни најновите и најсовремените достигнувања во доменот на прихранувањети и ѓубрењето, како предуслов за создавање квалитетно и конкурентно земјоделие.
 

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Иловица, 2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)34/368 100

Социјални медиуми

Лице за контакт

Митко Трендов +389 (0)70/374 095
Златко Трендов +389 (0)70/347 596


Мапа

Документи