Filters
Пребарување
АНЕЛ КОМПЈУТЕРИ доо
Е-пошта: softver@anel.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АНЕЛ КОМПЈУТЕРИ се занимава со изработка на апликативен софтвер на барање на коминтентите

- Нормирање на производни процеси
- Основни средства
- Изработка на плати
- Евиденција на работно време
- Сметководство и финансии

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Сите фирми кои се занимаваат со трговија и дирекна продажба, производство, логистика и сметководствени друштва

АНЕЛ КОМПЈУТЕРИ доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Компанијата АНЕЛ КОМПЈУТЕРИ се занимава со давање услуги од областа на информатичката технологија. Уште од самиот почеток основна дејност  ни е изработка и развој на софтвер, одржување на компјутерски системи, изработка и одржување на компјутерски мрежи, како и продажба на копјутерски системи.

Со зголемувањето на потребата за компјутерски системи го отворивме продажниот салон Анел Компјутери, кој се наоѓа на ул. Ванчо Прќе во Штип, каде може да најдете компјутери, лаптопи и компјутерска опрема од најпознатите светски брендови од областа на информатичката технологија.

Благодарение на нашиот стручен тим и долгогодишното искуство во информатичката технологија нудиме софтверски, хардверски и мрежни решенија за сите помали, средни и големи претпријатија, како и сревисирање и поддршка за нив.

anel-kompjuteri-clubeconomy

СОРАБОТКА

Во соработка со 3CX АНЕЛ КОМПЈУТЕРИ почна со инсталција
и имплементација на VOIP телефонија та. Надвор од информатичката технологија започнавме со продажба на
термални принтери, како и со продажба на репроматеријали и резервни делови за нив од реномираната компанија од САД, Avery Dennison, за кои сме
дистрибутери за македонскиот пазар, каде нудиме решенија за етикетирање во текстилната и прехранбената индустрија.

anel-kompjuteri-clubeconomy
anel-kompjuteri-clubeconomy

РЕШЕНИЈА

АНЕЛ КОМПЈУТЕРИ воедно нуди решенија за видео надзор, видеофонија, домофонија, алармни системи, противпожарни системи, системи за евиденција на работно време, контрола на пристап и сите други системи и опрема присутни во оваа област.

ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

- Апликативен софтвер

- ПЦ, лаптопи, сервери

- Пасивна мрежна опрема

- Активна мрежна опрема

- Алармни системи

- Противпожарни системи

- Видео надзор

- Евиденција на работно време

- Телефонски централи

- УПС заштита од преголем напон

- Принтери и текстилни етикети

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ванчо Прке бр. 12/2, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Диме Миовски дипл. елек. инжинер


Мапа