Filters
Пребарување
АПЕКС-М дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АПЕКС-М се занимава со увоз и дистрибуција на:

- Лежишта
- Семеринзи
- Ремени и ременици
- Ланци и ланчаници
- Зегерови осигурувачи
- Масти за лежишта
- Алати и инструменти

Подетално за компанијата

АПЕКС-М Дооел Битола е друштво за трговија кое врши увоз и дистрибуција на лежишта, семеринзи, ремени, ланци, зегерови осигурувачи во Република Македонија. Нашата основна функција е дистрибуција на производи со висок квалитет и со пристапна цена. Ви стоиме на располагање 24 часа за да ги задоволиме вашите потреби. Транспарентноста во работата и блискиот контакт со клиентите е нашата предност.

apeks-m-clubeconomy
apeks-m-clubeconomy

АПЕКС-М е:

• Овластен дистрибутер на производите од SKF во Македонија

• Овластен дистрибутер на производите на брендот KYK во Македонија

• Увоз и продажба на производите од брендот D-TEC

• Увоз и продажба на производите од брендот GUFERO

Компанијата АПЕКС-М е основана во 1992 година. Имаме воспоставени одлични деловни односи со многу деловни партнери и клиенти. Работиме во сопствени деловни простории: магацин и продавница. Имаме искуство во работата и тим кој гарантира успешно реализирање на сите обврски што ги преземаме. Чувањето на голем број производи на залиха ни овозможува веднаш да одговориме на вашите барања, а вршиме и набавка и испорака на специфични производи што вие ќе ги побарате од нас.

apeks-m-clubeconomy
30 ГОДИНИ ДВИЖИМЕ ЗАЕДНО СО ВАС.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бр. 113A, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа