Filters
Search
AQUASAVE

Main occupation

AQUASAVE е компанија специјализирана за контрола на загубата на вода. Лоцирај те ги дефектите и заштедете вода и пари.

Развиваме и нудиме решенија според најдобрите светски практики и стандардизирана методологија пропишана од страна на Меѓународната асоцијација за води – IWA

AQUASAVE

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Crvena voda 31, 1000 Skopje
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map

Documents