Filters
Пребарување
АРТИКОЛОР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АРТИКОЛОР дооел од Битола се занимава со ПРОИЗВОДСТВО и дистрибуција на производи наменети за завршни работи во градежништво

Подетално за компанијата

АРТИКОЛОР

Компанијата Артиколор ДООЕЛ од Битола се занимава со ПРОИЗВОДСТВО и дистрибуција на производи наменети за завршни работи во градежништво.

Потребата на македонскиот пазар за присуство и на Македонски бренд кој ќе биде рамо до рамо со светските брендови, ги поттикна сопствениците на Артиколор да инвестираат во производство и дистрибуција на: Лепила, Поликолори, Бои, Подлоги, Малтери и други производи за завршни работи во градежништвото.

Производната програма на Артиколор се состои од две програми: Артокол и Артификс.

articolor-clubeconomy
articolor-clubeconomy

АРТИКОЛ

Програмата Артикол ги опфаќа:

 • • Внатрешни бои за ентериерно бојадисување

 • • Надворешни фасадни бои за екстериерно бојадисување

 • • Подлоги и импрегнации

 • • Хидроизолации

 • • Акрилни малтери за фасада

 • • Декоративни камчиња – Артикулир и други производи.

articolor-clubeconomy
articolor-clubeconomy

АРТИФИКС

Програмата Артификс ги опфаќа:

 • • Лепило за дрво Д2 (за внатрешна употреба)

 • • Лепило за дрво Д3 (water resist,за надворешна употреба)

 • • Еднокомпонентно лепило за паркет

 • • Двокомпонентно лепило за паркет

 • • Лепило за хартија

ФАСАДНИ СИСТЕМИ

Во Битола Артиколор има и малопродажен објект на ул: Солунска Бр:133 каде можете да ги најдете нашите производи и уште 1500 други артикли наменети за градежништво.

НОВО: Од наредната сезона Артиколор ќе има и можност на македонскиот пазар да понуди комплетен фасаден систем т.е. производи од сопствено производство за изработка на Термоизолациона фасада за кое и ќе дава Сертификат и Гаранција од 20 години за изработената фасада.

articolor-clubeconomy
articolor-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Солунска бр. 133, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)47/610 861

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи