Filters
Пребарување
АРТМЕДИА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АРТМЕДИА се занимава со продажба на графички бои за:

- Водена и солвентена флексо технологија
- УВ флексо технологија
- Офсет печат
- Дигитален печат

Подетално за компанијата

АРТМЕДИА

Компанијата АРТМЕДИА на пазарот на графички бои за офсет, дигитален, УВ и флексо печат е присутна од 1995 година. На македонскиот пазар ги носиме производите од најпознатите светски брендови од оваа индустриска гранка.

АРТМЕДИА располага со сопствена лабораторија за спектро-денситометрија за прецизно одредување на бренд и пантон нијанси на заштитните бои на нашите коминтенти, како и за конзистентно подготвување (мешање) на офсет и флексо пантон бои.

artmedia-clubeconomy
artmedia-clubeconomy

ТЕХНОЛОГИЈА

Во сегментот на флексо технологијата пазарот го снабдуваме со солвенти и солвентни бои за флексибилна амбалажа и водени бои за картонска амбалажа, хартија, хартиени вреќи за мелничка и индустрија за цемент.

Располагаме со автоматска машина – диспенсер, GSI - Doneck Euroflex, за подготвување на специфични, од клиентите стриктно определени и барани нијанси на водени флексо бои.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Партизански одреди бр. 70 б/ 14, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Кирил Биџоски