Filters
Пребарување
АРТ МЕТАЛ ДИЗАЈН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АРТ МЕТАЛ ДИЗАЈН се занимава со производство на:

- Метална галантерија
- Жичани производи
- Преработка на лим
- Браварија

Услуги:

- заварување
- електроотпорно заварување
- сечење и виткање на лим
- прашкасто боење (пластифицирање)

АРТ МЕТАЛ ДИЗАЈН дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
производство и преработка на жица

АРТ МЕТАЛ ДИЗАЈН

 

Основна дејност на АРТ МЕТАЛ ДИЗАЈН е производство и преработка на жица и производство на жичани производи, преработка на лим и производство на лимени производи, изработка на лесна браварија, услуги... Во сегментот производи од жица изработуваме: корпи за фрижидери, решетки за рерни, држачи за саксии и голем број други производи.

Сите овие производи ги изработуваме со електроотпорно заварување, што им обезбедува врвен квалитет.

Од лим произведуваме магацински сталажи, полици за продавници, вертикални рекламно-продажни сталажи за рачен алат и за други производи во трговијата на мало. Потоа, производи кои се употребуваат како против пожарна опрема, како хидрантските ормари (ѕидни и надземни), сандаци за песок, ормари за прва помош, за водоводна и парно инсталација, птт сандациња...

Произведуваме и метални сталажи за трговци со моторни масла, сталажи за весници, сталажи за продажба на сокови, кондиторски производи...

УСЛУГИ:

  • • заварување

  • • електроотпорно заварување

  • • сечење и виткање на лим

  • • прашкасто боење (пластифицирање)

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1 Бунарџик, Населба Илинден,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Благој Чулев


Мапа