Filters
Пребарување
АУС-ТЕРМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АУС-ТЕРМ е фабрика за производство на EPS - Панели од експандиран полистирен (Стиропор)

Дебелина на панелите оде 10 до 300 мм, идеални за термичка изолација на фасади, преградни ѕидови, подови, покриви, за нови и постоечки објекти

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008

Подетално за компанијата

 
производство на ЕПС Стиропор

АУС-ТЕРМ

 

EPS – Панели од експандиран полистирен

УПОТРЕБА

 • • Се употребува за термичка изолација на нови и постоечки објекти

 • • За индивидуални, јавни, индустриски и други објекти во висина x ≥ 8 метри, со механичко уцврстување ( типловање)

 • • Се препорачува за термоизолациониот систем AUS – TERM, за поднини изолации, кровни, ѕидни прегради, подруми итн...

 • • Се одликува како лесен и еколошки производ за време на апликација и после тоа

АУС-ТЕРМ

 • • Димензии: Стандардни 1000 x 500 mm

 • • Дебелини: Од 10 до 300 mm (други дебелини по нарачка)

 • • Обработка : Со правоаголни агли

 • • Отпорен на температури : До 80°C е долго; над 95°C е кратко

 • • Запаливост : Самогаслив

 • • Стандардизација : EN 13163-L1-W1-T1-C1-P4-BS100-CS(10)120-DS(N)5

 • • Амбалажирање: Пакети во AT фолија прилближно 0,25м³

 • • Складирање: Во покриени простории, надвор од влијание на УВ зраци

Компанијата AUS TERM е основана во 2009 година, што значи дека речиси 15 години успешно работи на пазарот на градежни материјали. Фабриката за производство на стиропор AUS TERM е лоцирана во гостиварското село Градец. Работиме со современа технологија, според највисоките еколошки стандарди и стандарди за квалитет. Најдобра потврда за нашата успешна работа е имплементацијата на стандардот ISO 9001, како и податокот дека покрај на македонскиот пазар, производите ги пласираме и во околните држави.

aus-term-clubeconomy
aus-term-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Магистрален пат Тетово-Гостивар, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Документи