Filters
Пребарување
ВЕДА Агенција за деловно посредување и застапување на авторски права

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Агенција ВЕДА е посредничко друштво, авторска агенција која обавува правен промет, врши правна услуга, дава правен и финансов консалтинг 

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008

ВЕДА Агенција за деловно посредување и застапување на авторски права

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

veda-clubeconomy
veda-clubeconomy

Агенција ВЕДА е посредничко друштво, авторска агенција која обавува правен промет, врши правна услуга, дава правен и финансов консалтинг. Непречено и успешно опстојува на пазарот 18 години, благодарение на професионалниот и стручен тим. Во правниот промет посредуваме за правните лица, а застапуваме за физичките лица, со регулирање на односите и условите во реализација на исплатата на надоместоците, за искористување на дела од интелектуална сопственост и други права од личен труд.

Агенција ВЕДА Ви нуди деловна соработка на полето на интелектуалната сопственост. Ви нуди правна помош и правна рамка за Вашата интелектуална креативност за реализација на творештвото во сите области на образовната, научната, културната и уметничката дејност

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 36/3-2, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт




Мапа