Filters
Search
BAKAT

Main occupation

Компанијата БАКАТ е специјализирана за изработка на индустриски разладни системи врз база на амоњак и фреон

- Инсталирање на индустриски ладилни инсталаци
- Сервисирање на индустриски ладилни инсталации
- Целосна техничка поддршка
- Редовно одржување на инсталираните системи
- PLC автоматизација на нови и постоечки разладни системи 
- Инсталира SCADA програми

Соларни централи - извршување работи по системот КЛУЧ НА РАКА

Interested in cooperation with:

Индустрија во која се користат разладни системи, првенствено амоњачни и фреонски

Компании заинтересирани за инсталирање на соларни системи за производство на енергија

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Marshal Tito 97, 1480 Gevgelija, Macedonia
City: Gevgelija
Country: Macedonia


Social media

Contact person

Trajko Alchinov


Map

Documents