Filters
Пребарување
БАТЕРИ ЕВОЛУШН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Батери Еволушн дооел Скопје е генерален и ексклузивен увозник и дистрибутер на најголемите брендови на акумулатори и батерии во светот: Exide technologies group, Rombat by Metair, Hagen Germany, Sonnenschein, Marathon, Powerfit, Unibat, Dynavolt...

Со над 200 продажни места на цела територија на Македонија ги снабдуваме сите генерални увозници на автомобили, современи производни компании, аеродроми, модерни дистрибутивни центри, телекомуникациски компании, соларни системи, лиценцирани, општи и специјализирани сервиси во земјата...

БАТЕРИ ЕВОЛУШН дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

БАТЕРИ ЕВОЛУШН

БАТЕРИ ЕВОЛУШН дооел Скопје е најголем увозник и дистрибутер на акумулатори и батерии во Македонија.

Повеќе од 10 години сме лидери во понуда и асортиман на сите видови акумулатори и батерии за автомобили, комерцијални и товарни возила, мотоцикли, вилушкари, пловни возила, соларни системи, агрегати и индситрски машини, упс и алсрмни системи, телекомуникации, железници, електрични скутери и тротинети…

bateri-evolusn-clubeconomy
bateri-evolusn-clubeconomy

www.akumulatori.mk

Генерални и ексклузивни увозници сме на најголемите брендови за акумулатори во светот, EXIDE technologies group USA, HAGEN Germany, ROMBAT batteries, UNIBAT moto, DYNAVOLT GP, SONNENSCHEIN Germany, MARATHON, POWERFIT ups…

СЕ НА ЕДНО МЕСТО

  • • Партнер на вашиот бизнис

  • • Оригиналени технологии од најголемите прозводители на акумулатори

  • • Енергетика и обновливи извори

  • • Решение за вашите бизнис потреби

  • • Најголем асортиман и лагер на акумулатори и батерии

  • • Достава и сервис 24/7 низ целата земја

  • • Бесплатна проверка и дијагностика на вашите возила

bateri-evolusn-clubeconomy
bateri-evolusn-clubeconomy

продажни места

Со над 200 продажни места на цела територија на Македонија ги снабдуваме сите генерални увозници на автомобили, современи производни компании, аеродроми, модерни дистрибутивни центри, лиценцирани, општи и специјализирани сервиси во земјата.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 3та Македонска ударна бригада бб, Комплекс „Раде Кончар“, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Анџело Василевски


Мапа

Документи