Filters
Пребарување
БЕТОН СТОУН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БЕТОН СТОУН се занимава со производство на бетонски елементи

  • бетонски решетки за краварски и свињарски фарми
  • бетонски прегради за краварски и свињарски фарми
  • бетонски столбови за овоштарство и лозарство 

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Фармери, лозари

Подетално за компанијата

 
производство на бетонски елементи

БЕТОН СТОУН

 

Производство на бетонски прегради.

Производство на бетонски решетки.

Производство на бетонски столбови

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Јанко Глигоров бр. 2 а,
2220 Свети Николе
Град: Свети Николе
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Зоран Јованчевски
Иле Панајотов


Мапа