ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2023' 'април'

ТРАЈНО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ НА НАД ПЕТСТОТИНИ ПРОИЗВОДИ
ТРАЈНО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ НА НАД ПЕТСТОТИНИ ПРОИЗВОДИ

Под мотото „Барај домашно, купувај најевтино!“, националниот малопродажен синџир Жито Маркети, трајно ги спушти цените на групи на производи и на продукти коишто се најбарани и најкупувани од потрошувачите, со што генерираше обратен пазарен тренд и предизвика одлични реакции од потрошувачите. Над пе...