Filters
Пребарување
БОКО-ТЕКС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БОКО-ТЕКС се занимава со производство и продажба на работна облека, ХТЗ одела и секаков вид ХТЗ опрема

- Заштита за глава
- Заштита за нозе
- Заштита за раце
- Заштита за тело
- Дополнителни производи за заштита

БОКО-ТЕКС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Компанијата БОКО-ТЕКС дооел од Свети Николе се занимава со производство и продажба на високо квалитетна работна облека, униформи и ХТЗ одела, како и со продажба на секаков вид ХТЗ опрема. БОКО-ТЕКС облеката е квалитетна, удобна и со добар крој и дизајн. Се изработува во сите стандардни големини, а произведуваме и облека по нарачка надвор од стандардната производствена програма.

Покрај производниот погон располагаме и со сопствена продавница за ХТЗ опрема, каде покрај нашите производи продаваме и производи од познати светски брендови.

clubeconomy
clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

- Заштита за глава: заштита на очи и лице, заштита од бучава, заштита на дишни патишта

- Заштита за нозе: заштитни чевли, ниски и високи, чизми

- Заштита за раце: кожени ракавици, текстилни ракавици, метални ракавици

- Заштита за тело: летни одела, зимни одела, водоотпорни одела, сигнална облека

- Дополнителни производи за заштита: ПП апарати, сигнален конус, сигнална лента

БОКО-ТЕКС дооел Свети Николе е фамилијарна компанија која успешно опстојува на пазарот од 2013 година, благодарение на нашата посветеност на клиентите и квалитетот во работењето.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 29 Ноември бр. 28, 2220 Свети Николе
Град: Свети Николе
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/306 880

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа