Filters
Пребарување
БО МАКО дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БО МАКО се занимава со производство и продажба на работна облека: комбинизони, мантили, јакни, куварски одела, работни одела, медицински униформи, кошули, маици...

Увоз и продажба на ХТЗ опрема: ракавици, заштитни шлемови, чевли, заштитни чизми, кабаници за дожд, гумени чизми, мантили и комбинизони за еднократна употреба, кломпи...

СЕРТИФИКАТИ

Еуро сертификат за квалитет на материјал, ЕУ стандард

Подетално за компанијата

Компанијата БО МАКО се занимава со производство и продажба на работна облека: комбинизони, мантили, јакни, куварски одела, работни одела, униформи, медицински униформи, елеци, кошули, маици...

БО МАКО се занимава и со увоз и продажба на ХТЗ опрема: ракавици, заштитни шлемови, чевли, заштитни чизми, кабаници за дожд, гумени чизми, кломпи, мантили и комбинизони за еднократна употреба... Сите наши производи имаат EURO сертификат за квалитет на материјал, ЕУ стандард.

bo-mako-clubeconomy
bo-mako-clubeconomy

Фирмата БО МАКО на пазарот за ХТЗ опрема е присутна уште од 1996 година и веќе 15 години има искуство во квалитетно сопствено производство, пред се, на униформи, медицински униформи, маици и елеци. Ние сме прва фирма во Македонија што почна да произведува униформи за војска и тоа претстставува наш бренд.

Во досегашното работење успеавме да воспоставиме успешна соработка со голем број реномирани македонски и странски компании. Веќе подолг период, покрај на домашниот, настапуваме и на странскиот пазар, со тоа што дел од сопственото производство извезуваме во Бугарија и Србија. БО МАКО е застапник за LEON и MUBB кломпите.

bo-mako-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Бранко Богдановски Гуцман бб, 1300 Куманово
Ул. Перо Наков бб, 1000 Скопје
Град: Куманово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Иван Спасов>br/> Антонио Спасов


Мапа