Filters
Пребарување
БВ ИНЖЕНЕРИНГ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БВ ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со ГРАДЕЖНИШТВО

Високоградба
- Изградба и реконструкција на спортски сали
- Изградба на болници
- Изградба на училишта и факултети
- Изградба на бензиски станици
- Реконструкција на објекти од културно-историско наследство

Нискоградба
-
Изведба и реконструкција на улици и патишта

Хидроградба
-
Изведба и реконструкција на фонтани

Градежно-занаетчиски работи
Услуги со градежни машини, изнајмување на градежни машини и опрема
Проектирање и надзор

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015
OHSAS 18001 : 2007

БВ ИНЖЕНЕРИНГ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

БВ ИНЖЕНЕРИНГ

БВ ИНЖЕНЕРИНГ дооел е компанија која нуди комплетни услуги од областа на градежништвото. Во нашето работење е вплотено целокупното искуство и знаење на тимот, стекнати при изградбата на различни типови објекти. Со стручниот кадар и опремата со која располагаме подготвени сме да им излеземе во пресрет на сите задачи и предизвици поставени пред нас од страна на клиентите. Квалитетот на извршените работи и запазувањето на договорените рокови се врвни приоритети во нашето работење. Компанијата БВ ИНЖИНЕРИНГ дооел е основана 2002 година и од тогаш бележи континуиран раст и успех на полето на градежништвото. Претпријатието има воспоставено цврсти деловни односи со добавувачите на градежни материјали и услуги, со што целосно се заокружени сите неопходните потреби при изведување на било каков вид градежни работи.

BV-Inzenering-clubecnomy

Високоградба

Во делот на високоградбата вршиме:

  • изградба на индивидуални куќи и колективни станбени згради

  • изградба на индустриски и деловни објекти

  • реконструкција и санација на постоечки објекти

 

 

Нискоградба

Во делот на нискоградбата изведуваме:

 • партерни решенија за јавни површни

 • партерни решенија за дворови на станбени и деловни објекти

 • машински и рачни ископи

 • нивелациони решенија

 • разни подготвителни и земјени работи

Хидроградба

Во хидроградбата сме подготвени за:

  • изведба на водоводни и канализациони мрежи

  • изградба на резервоари и базени

  • изведба на хидро-изолациони решенија

  • изведба на дренажи

 
 

BV-Inzenering-clubecnomy
BV-Inzenering-clubecnomy

Ископи

БВ ИНЖЕНЕРИНГ врши машински ископ, одвоз и довоз на земја за:

Изнајмување на машини и опрема

Без разлика дали сте компанија или физичко лице, доколку имате потреба, целокупната опрема со која располага БВ ИНЖЕНЕРИНГ ви стои на располагање.

Проектирање

Градежно-архитектонски решенија за:

Проектирање на:

 • разни подготвителни работи

 • ровови за водововод и канализација

 • ровови за поставување на електрични инсталации

 • нивелација на терен

 • подготовка за темели

 • индивидуални станбени објекти

 • колективни станбени објекти

 • индустриски објекти

 • деловни објекти

 • партерни уредувања

 • водовод и канализација за секаков вид на објекти

 • електрични инсталации

BV-Inzenering-clubecnomy

Надзор на објекти

БВ ИНЖЕНЕРИНГ располага со високо стучен кадар кој ги поседува потребните овласувања за вршење на надзор на градби од градежништво и електротехника.

BV-Inzenering-clubecnomy

Градежно-занаетчиски работи

 • молеро-фарбарски и гипсарски работи

 • лимарски работи

 • изработка на секаков вид подови

 • керамичарски работ

 • браварски работи

 • водоводџиски работи

 • електро инсталатерски работи

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Елпида Караманди
бр. 13, зг. 1, лок. 10, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи