Filters
Search
ЦАКУМ ПАКУМ СЕРВИС

Main occupation

Цакум Пакум Сервис е новоотворен сервис за електрични, водоводни и мали столарски услуги. Искусните мајстори се подготвени да решаваат секакви проблеми од областа на електричната енергија, водоводот и столаријата

- Професионални мајстори
- Секогаш на време
- Конкурентни цени

ЦАКУМ ПАКУМ СЕРВИС

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: TC Beverli Hils, 1 st floor, local 34 a, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map