Filters
Пребарување
ЦЕЛЕС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЦЕЛЕС Охрид - ПРОФЕСИОНАЛНА ОПРЕМА ЗА УГОСТИТЕЛСТВО

Термичка опрема
Конвектомати
Разладна опрема
Машини за перење и сушење
Машини за миење садови
Помошни кујнски машини
Неутрална опрема
Ситен инвентар

Ние сме вашата директна врска со најдобрите светски производители на професионална опрема

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015

Подетално за компанијата

Компанијата ЦЕЛЕС од Охрид претставува реномирано име во хотелско-угостителската и кетеринг индустрија, оспособена и екипирана да одговори и на најсложените барања на инвеститорите при опремување на некој хотел, ресторан, професионална кујна или било кој друг објект што се занимава со кетеринг услуги.

На почетокот ЦЕЛЕС се занимаваше само со трговија со професионална опрема за угостителство и домаќинство, но интересот и потребите на пазарот, како и искуствата што ги стекна задоволувајќи ги желбите на клиентите, беа главниот мотив компанијата да почне да размислува за вклучување во процесот на задоволување на желбите на инвеститорите, од самата идеја, па се до крајната реализација. Тимот на ЦЕЛЕС е стручен и оспособен за опремувањето на сите угостителски објекти да биде направено на начин тие да ги задоволат и најстрогите HACCP стандарди, како и да изготви и предложи решенија за адаптирање на објекти кои се уште не се усогласени според HACCP стандардите.

celes-clubeconomy
celes-clubeconomy

Посебна специјалност на компанијата е и дизајнирање и изработка на професионални кујни од најквалитетен INOX и тоа во капацитет за помали или големи ресторани, хотели, па се до кетеринг компании кои даваат услуги за јавни објекти, претпријатија или други клиенти.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ванчо Питошески бр. 19 А, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Зоран Целески


Мапа

Документи