Filters
Пребарување
ЦЕСОВЕНТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЦЕСОВЕНТ е експерт за вентилација и климатизација

- Лимени канали
- Флексибилни цевки
- Изолација Уанфлекс-Армацел
- Клима уреди со капак
- Вентилатори
- Рекуператори
- Канални клима уреди

Подетално за компанијата

 
вентилација

ЦЕСОВЕНТ

 

Развојот на ЦЕСОВЕНТ започна од 1996 година во село Боговиње, Тетово, кога основачот на компанијата, Насир Имери почна да работи со вентилација, со многу мал капацитет, но со искуство донесено од Швајцарија. Токму ова искуство придонесе за успехот на ЦЕСОВЕНТ, која на македонскиот пазар го донесе швајцарскиот професионализам.

Со текот на годините се зголемуваше бројот на вработените и обемот на работите што ги изведуваме и денес веќе имаме работено на голем број значајни објекти во државата, каде е потребна централна вентилација и климатизација, стабилен и ефикасен систем за циркулазија на воздух и свежа средина. Професионалниот тим и квалитетните материјали кои ние ги користиме се клучни елементи што не разликуваат од останатите конкуренти на нашиот пазар. Секогаш внимателни во работата и со целосна одговорност за секој производ што излегува од нашата компанија, ние им гарантираме на клиентите дека сме сериозен и кооперативен партнер.

Што нудиме?

cesovent-clubeconomy
Лимени производи

Тие се основа на вентилацијата во секој објект кој има потреба за циркулација на воздух. ЦЕСОВЕНТ ви ги нуди овие производи со висок квалитет и со димензии и дизајн што одговараат со амбиентот.

cesovent-clubeconomy
Флексибилни цевки

Циркулацијата на воздух секогаш бара цевки, кои задолжително треба да бидат 100% изолирани за сигурност и целосна функсионалност. Нашата компанија секогаш ви обезбедува изолирани цевки и со големини кои одговараат на секој вид градба.

cesovent-clubeconomy
Изолација Уанфлекс-Армацел

Секогаш се обидуваме да го донесеме најдоброто за вас. Ви ги нудиме изолациите Уанфлекс-Армацел, кои се познаваат како најбезбедни и најиздржливи.

cesovent-clubeconomy
Клима уреди со капак

Сите модерни објекти користат централна климатизација како главен начин за циркулацијата на воздухот во објектот. Овие системи користат широка мрежа на канали за воздух, кои преку капаците еднакво го споделуваат студениот воздух во целиот објект.

cesovent-clubeconomy
Вентилатори

Сите наши објекти имаат потреба за циркулација на воздух, но се разбира дека ова е невозможно да се постигне без инсталација на вентилатори кои многу лесно го циркулираат воздухот и секогаш ја чуваат животна средина свежа.

cesovent-clubeconomy
Рекуператори

Тие се главен центар преку кој се врши целата вентилација. Освен професионалната вентилација, ЦЕСОВЕНТ ви овозможува да бидете опремени со рекуператор од најпознатите и најквалитетните брендови.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Боговиње, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/362 014

Социјални медиуми

Лице за контакт

Бехар Имери


Мапа

Документи