Filters
Пребарување
КЛИК ТИНТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Click Tint е продукт дизајниран да се доградува на веќе постоечко стакло. Самолепливата „smart“ фолија го претвара секое проѕирно стакло во непроѕирно, само со еден клик од вашиот мобилен, специјално вграден прекидач или далечински управувач.
Click Tint е модерно решение кога се во прашање приватноста, естетскиот изглед и функционалноста. Едноставната употреба ја прави оваа паметна фолија да биде популарно решение во многу домови, канцеларии, здраствени установи, конференциски сали, спа центри, хотели, молови...

SMART LOCKS паметни брави, отворање со отисок, лозинка, механички клуч, smart апликација, NFC картичка...

smart-locks-clubeconomy

Отворање со

 • smart-locks-clubeconomy
  Отисок На Прсти
 • smart-locks-clubeconomy
  Лозинки
 • smart-locks-clubeconomy
  Механички Клуч
 • smart-locks-clubeconomy
  Ваша Smart Апликација
 • smart-locks-clubeconomy
  NFC Картичка
 • smart-locks-clubeconomy
  Потсетник за замена на батерија

Дознај Повеќе  Facebook

Подетално за компанијата

Mодерно решение кога е во прашање приватноста, естетскиот изглед и функционалноста. Click Tint е PDLC фолија која со помош на електричен напој дава мат ефект односно го претвара обичното проѕирно стакло во непровидно. Click Tint фолијата е достапна во ширина од 1.8м. Доколку површината која сакате да ја покриете е поголема од 1.8м тогаш се аплицираат две или повеќе фолии една до друга со меѓусебна оддалеченост од 1 милиметар.

click-tint-clubeconomy
click-tint-clubeconomy

Click-Tint за модерен дом

click-tint-clubeconomy
click-tint-clubeconomy

Click-Tint за вашиот хотел

click-tint-clubeconomy
click-tint-clubeconomy

Click-Tint во вашата ординација

click-tint-clubeconomy
click-tint-clubeconomy

Click-Tint за вашите канцеларии

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маршал Тито бр.198, 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)72/277 766

Социјални медиуми

Лице за контакт