Filters
Пребарување
ЦМЦ ГРОУП доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЦМЦ Грoуп се занимава со:

- Проектирање, изведба и одржување на мерни системи за надзор и регулација на технолошките процеси
- Вградување на водоводни инсталации и цевководи, системи за централно греење, мерна техника, како и монтажа на опрема за далечинско читање на потрошувачката на течности, гас и електричната енергија
- По испораката и вградувањето на квалитетна опрема, со редовна контрола и сервис се грижиме за нејзина беспрекорна работа 
ЦМЦ Грoуп е застапник и добавувач на водечки трговски марки за водоводнa и комуналнa инфраструктурa

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001:2007

Подетално за компанијата

 
ПРОЕКТИРАЊЕ, ПРОДАЖБА, ИЗВЕДУВАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ВОДОВОДНИ, КАНАЛИЗАЦИОНИ И МЕРНИ СИСТЕМИ СО 24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

ЦМЦ ГРОУП

 
ИНЖЕНЕРИНГ И ПРОЕКТИРАЊЕ

Проектирање, изведба и одржување на мерни системи за надзор и регулација на технолошките процеси.

ВГРАДУВАЊЕ

Вградување на водоводни инсталации и цевководи, системи за централно греење, мерна техника како и монтажа на опрема за далечинско читање на потрошувачката на течности, гас и електричната енергија.

ОДРЖУВАЊЕ

По испораката и вградувањето на квалитетна опремата, со редовна контрола и сервис се грижиме за нејзина беспрекорна работа во сите услови.

ТРГОВИЈА И ЗАСТАПУВАЊЕ

ЦМЦ Гроуп е застапник и добавувач на водечки трговски марки за водоводнa и комуналнa инфраструктурa.

ГРИЖА ЗА ОКОЛИНАТА

Со изборот на квалитетни материјали, кои не се штетни по здравјето, ЦМЦ Гроуп се грижи за чиста питка вода , еден од главните извори за живот.

cmc-group-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Трајковски бр. 280, П. Фах 58, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа