Filters
Пребарување
ДАРАКОМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДАРАКОМ се занимава со продажба на големо и мало на бои и лакови, железарија

Застапници на програмите од брендовите:
- BEKAMENT, широк спектар на градежни материјали, внатрешни и фасадни бои, малтери, лепила, подлоги, декоративни материјали... 
NEVENA color, програмите Chermmax и Cool, кои нудат бои, лакови, емајл, лазури, подлоги...
Abro, комплетна автомобилска програма
- Master-bg, широка палета на лепаци, пурпени, силикони, самолепливи ленти, силиконски спреј
- Elan, бои, лакови, пополнувачи, лепила за паркет, премази, пурпени, силикони...
- DUFA

Подетално за компанијата

ДАРАКОМ

ДАРАКОМ е компанија со долгогодишно искуство во трговијата со бои и лакови, лепила и останати материјали неопходни за секој мајстор и секој дом. Дараком започна како фирма за продажба на бои и лакови и железарија во април 1994 година,.со една продавница и еден вработен, без возило. Со текот на времето ја проширивме нашата активност и денес застапуваме голем број брендови во доменот на бои и лакови, материјали за фасади, железарија... чии производи ги продаваме на големо и мало.

Види повеќе
darakom-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Од нашата широка палета на производи за македонскиот пазар сме застапници за брендовите: Bekament Аранѓеловац, Nevena colors Лесковац, Abro Пловдив, Master-bg, Elan Пријепоље.

Види повеќе
darakom-clubeconomy

Bekament има широк спектар на производи за градежни материјали: внатрешни и фасадни бои, надворешни, фасадни и машински малтери, декоративни материјали, подлоги и импрегнација, градежни лепила, систем за поставување на керамика, маси за израмнување, хидроизолациони материјали...

Nevena colors - Од асортиманот на Nevena colors, ги продаваме програмите на Chermmax и Cool, кои нудат бои, лакови, емајл, лазуру, подлоги, концентраи...

Abro - Комплетна автомобилска и потрошувачка производна линија од препознатливиот американски бренд Абро, извонредна вредност и висок квалитет

Master-bg - Широка палета на лепила, пурпени, силикони, самолепливи ленти и силиконски спреј

Elan - Голем спектар на производи, бои, лакови, пополнувачи, лепила за паркет, премази, пурпени, силикони...

darakom-clubeconomy
 

ПРОДАВНИЦИ

 

ДАРАКОМ 1

Никола Тесла бр.1 Тетово
тел: 044/337-202

ДАРАКОМ 3

Благоја Тоска бр 112, Тетово
тел: 044/336-880

ДАРАКОМ салон

Ул. Борис Кидрич бб, Тетово ( Во спортската сала )
Тел: 044/333 388

ДАРАКОМ стовариште,

Тетово, Деребој
 

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Кидрич бб, 1200 Тетово (Во спортската сала) - Магацин и комерција
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)44/333 388

+389 (0)44/333 611 - Комерција

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа