Filters
Пребарување
ДЕКСИКО доо
Тел: +389 (0)2/3171 984 - Продажба и рекламации
Е-пошта: contact@deksiko.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДЕКСИКО е водечки увозник и дистрибутер на детски играчки во Македонија.

- Редовен добавувач на широка мрежа малопродажни објекти.
- Продажно – изложбен салон со околу 1.200 артикли од сите светски познати брендови.
- Опрема за дворови и игротеки

Одберете ја најдобрата играчка за Вашите деца

 

ДЕКСИКО доо

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Перо Наков бр.1,
(Управна зграда ЖАС),
1000 Скопје (населба Автокоманда)
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/3171 984 - Продажба и рекламации

+389 (0)75/305 787

+389 (0)76/284 608

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-ѓа Данка


Мапа