Filters
Пребарување
ДЕНА КОМПАНИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДЕНА КОМПАНИ се занимава со:

- Производство на декоративни внатрешни и надворешни лајсни од стиропор и стиродур
- Продажба на бои, лакови, разредувачи, фасадни материјали, лепила за плочки и фуги, системи за термоизолација, материјали за хидроизолација, готови малтери, подови

ДЕНА КОМПАНИ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ДЕНА КОМПАНИ

ДЕНА КОМПАНИ дооел Битола веќе неколку години успешно делува на пазарот во сегментот изработка на декоративни фасадни елементи. Специјализирани сме во изработката на украсни надворешни и внатрешни декоративни лајсни од стиропор и стиродур. Можеме да произведеме декоративни лајсни според желбите и потребитена клиентите и тоа во сите димензии и форми. Исто така, изработуваме и секаков друг вид на декорации, како, на пример, букви, броеви и други форми.

dena-kompani-clubeconomy
dena-kompani-clubeconomy

ФИНАЛНИ ГРАДЕЖНИ РАБОТИ

ДЕНА КОМПАНИ е исклучително активна и на пазарот на градежни материјали, пред се, за изведување финални градежни работи. Застапници сме на познатата грчка компанија THRAKON која произведува широка палета на висококвалитетни пластични и акрилни бои, на пазарот позната со брендовите STATUS и PRIMO, потоа бои на водена основа за дрво, кои се тонираат компјутерски, во повеќе од 4.000 нијанси. Палетата на производи од оваа грчка компанија, што ДЕНА КОМПАНИ ги нуди на македонскиот пазар, вклучува и лепила за плочки, смеси за фугирање на плочки, лепила за термоизолациони плочи, декоративни завршни малтери, хидроизолација, малтери за реконструкција, разредувачи...

*Exclusive item on Wrapboostrap Marketpalce
dena-kompani-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Климент Охридски бр. 8, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Дејан Наумов


Мапа

Документи