Filters
Пребарување
ДЕНИСКО ФС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДЕНИСКО ФС е овластен производител и дистрибутер на архитектонски производи од алуминиум од светски познатиот бренд HUNTER DOUGLAS, програма LUXALON за Македонија. 

За ова производство ДЕНИСКО ФС има оригинална лиценца, заверена во World Intelectual Property Organisation - WIPO  во Женева, како и во македонскиот Државен завод за индустриска сопственост. Производите ги произведуваме со оригинални репроматеријали и оригинални Hunter Douglas машини.

Член на Холандско-Македонска Стопанска комора 

СЕРТИФИКАТИ

Оригинална лиценца, заверена во World Intelectual Property Organisation - WIPO  во Женева и во македонскиот Државен завод за индустриска сопственост.

ДЕНИСКО ФС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

denisko-clubeconomy

ДЕНИСКО ФС

Компанијата ДЕНИСКО ФС дооел од Битола е овластен производител и дистрибутер на производна програма HUNTER DOUGLAS – LUXALON. Производите од оваа светски познатата производна програма ги произведуваме со оригинални репроматеријали и оригинални Hunter Douglas машини и имаме стручен и специјално обучен тим за нивно монтирање.

denisko-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

ДЕНИСКО ФС произведува елементи од HUNTER DOUGLAS - LUXALON програмата за спуштени тавани, сеници – перголи, алуминиумски фасади, венецијан ролетни... за што има добиено и официјална лиценца, заверена под број 791 во World Intelectual Property Organisation - WIPO во Женева, како и во македонскиот Државен завод за индустриска сопственост, под бр.292097.

denisko-clubeconomy

ИЗВЕДБА И МОНТАЖА

ДЕНИСКО ФС се занимава и со изведување и монтажа на:
- Спуштени тавани
- Сеници – перголи
- Алуминиумски фасади
- Венецијанер ролетни
 

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Јонче Мурџевски бр. 35,
7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Петрули Котевски


Мапа

Документи