Filters
Пребарување
ДОГАН ФРИГО дооел
Тел: +398 (0)2/3114 095 - Скопје / Кисела Вода
Е-пошта: info@doganfrigo.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ДОГАН ФРИГО е специјализирана компанија за разладна опрема и климатизација, со сопствен сервис. Овластени застапници во Македонија, Косово и Албанија за:

Embraco Бразил (Компресори за фрижидери, витрини...)
DuPont САД (Фреони R134a, R404a, R407c, R410a…)
C GAS Турција (Фреони R134a, R404a, R407c, R410a…)
Copeland САД (Компресори за витрини, комори, клима уреди...)
Alco Мексико, (пресостати, монтажни филтри, термо експанзиони вентили...)
ZiyaCold Турција (Испарувачи, Кондензатори, Агрегати)

ДОГАН ФРИГО дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ДОГАН ФРИГО

Компанијата ДОГАН ФРИГО со ова име е позната од 2007 година, меѓутоа на пазарот постоиме уште од далечната 1991година, како продавница за компресори и сервис за фрижидери “ДОГАН”. Денес се занимаваме со продажба на комплетна разладна опрема, од фрижидери за домаќинстаата, до витрини и комори за супер маркети, комори за фабрики за месо, зеленчук, овошје, како и продажба на резервни делови во областа на климатизацијата. Освен во Македонија (Скопје) имаме продавници и во Косово (Урошевац, Приштина и Призрен) и во Албанија (Тирана).

dogan-frigo-clubeconomy
 
ДОГАН ФРИГО

Овластени дистрибутери сме на:

 

Embraco (Embraco Aspera)

компресори и агрегати кои се користат за домашни фрижидери, витрини за маркети и агрегати за комори.

DuPont

фреони број еден во светот, како и на турските фреони C Gas. Располагаме со фреони од типовите R134a и R600 кои се користат за домашни фрижидери и авто клими, типовите R22 и Р404а кои се користат за разладни витрини и комори, типовите R407c и R410a кои се користат за домашни клима уреди, чилери и топлински пумпи (типови R22, R407c, R410a).

Halcor

бакарни цевки од сите димензии во котур и прави цевки и бакарни додатоци: муфови, тештици, колена, редуцири, изолација за бакарните цевки.

Copeland Scroll

(ZR, ZB, ZF…), hermetic (CR и CS), semi-hermetic компресори кои се користат за канални климатизери, чилери, топлински пумпи, агрегати за мали и големи комори.

Mitsubishi, LG и Hitachi

компресори за клима уреди на фреон R22, R407c и R410a.

ZiyaCold

агрегати, кондензатори и испарувачи, кои се користат за витрини и комори за супермаркети, фабрики за месо, зеленчук и овошје. Освен горенаведените производи, кај нас може да се најдат и обични и дигитални термостати, вентилатори, филтри, вентили, кондензатори за клима-уреди, Refco алат и уште многу други делови...

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Борис Трајковски бр. 9 Б, Скопје - Продавница во Кисела Вода
Бул. 8-ми Септември бр. 23 А, Скопје -
Продавница Момин Поток
Ул. Магистрала бб – Урошевац, Косово
Ул. Тирана бб – Призрен, Косово
Ул. Дарданиа 3/4 – Приштина, Косово
Ул. Али Деми 70 – Тирана, Албанија
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+398 (0)2/3114 095 - Скопје / Кисела Вода

+389 (0)2/3115 694 - Скопје / Момин Поток

+377 44 982 851 - Урошевац, Косово

+377 44 119 448 - Призрен, Косово

+377 44 239 938 - Приштина, Косово

+389 (0)70/390 259 - Фаик Бектеш

+389 (0)72/226 226 - Иво Митревски

Социјални медиуми

Лице за контакт

Фаик Бектеш – Генерален менаџер
Иво Митревски - Менаџер за продажба и маркетинг


Мапа