Filters
Пребарување
ДОНИКА ПЛУС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДОНИКА ПЛУС се занимава со продажба на:

- Канцелариски материјали
- Хартиени производи
- Прибор за пишување
- Училишен прибор
- Играчки
- Опрема и материјали за професионално цртање
- Промотивни материјали
- Ламинација и укоричување
- Производи за хигиена, чистење

Подетално за компанијата

ДОНИКА ПЛУС

ДОНИКА ПЛУС е компанија за големопродажба и малопродажба на: канцелариски материјали, хартиени производи, прибор за пишување, училишни материјали и прибор, играчки, опрема и материјали за професионално цртање, промотивни материјали, материјали за ламинација и укоричување, производи за хигиена и чистење. Нашата палета ја сочинуваат повеќе од 4000 производи од 35 брендови, а во малопродажбата настапуваме преку две модерно опремени изложбени салони, во Скопје и во Тетово.

donika-plus-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

ДОНИКА ПЛУС е основана во 1995 година во Тетово и е едно од првите приватни претпријатија во Македонија која започна да нуди производи од хартија. Постојано ги следиме најновите трендови на пазарот за канцелариски и училишни материјали. Посебна приказна во развојот на ДОНИКА ПЛУС е нашата фабрика во село Фалише, Тетово која е најголем производител на тетратки во земјава, кои ги извезуваме во сите држави во регионот. Годишното производство и продажба на хартија изнесува околу 2000 тони.

donika-plus-clubeconomy
donika-plus-clubeconomy

БРЕНДОВИ

ДОНИКА ПЛУС е лидер на македонскиот пазар за канцелариски и учичишни материјали, а увезуваме производи од 35 брендови од Европа и Азија. Освен увозот на меѓународни брендови, ДОНИКА ПЛУС има и три сопствени брендови:

  • • DON OFFICE

  • • DON SCHOOL

  • • DON NOTEBOOKS

Денес, ДОНИКА ПЛУС соработува со повеќе од 3000 клиенти: средни и големи компании, универзитети, приватни учичишта, банки, книжарници, супермаркети, хипермаркети, јавни претпријатија...

Годишнопроизводство на 1.5 милјон тетратки
Во соработка со нас добивате:
• Пониски цени
• Испорака за еден ден
• Квалитетни производи
• Постојани попусти и промоции
Нарачајте online!
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Благоја Тоска бр. 157, 1200 Тетово
Ул. Јордан Мијалков бр. 40 , 1000 Скопје
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа