Filters
Пребарување
ДОРА ХАУС СЕРВИС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Заштедете време и пари со Dora House Service

Се грижиме за сè околу вашата селидба, од почеток до крај.

Најпрофесионална и најреномирана компанија за преселби, специјализирана за селидби од голем обем и кратки рокови.
- Преселба на домови
- Преселба на деловни простории

ДОРА ХАУС СЕРВИС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Заштедете време и пари со Dora House Service

Се грижиме за сè околу вашата селидба, од почеток до крај. Наша работа е да го олесниме вашето селење на домот или бизнисот. Со нас можете да се опуштите, затоа што сме најпрофесионална и најреномирана компанија за преселби, специјализирана за селидби од голем обем и кратки рокови.

dora-house-service-clubeconomy

ПРЕСЕЛБА НА ДОМОВИ

Дури и ако ги имате клучевите за вашиот нов дом од соништата, вселувањето може да ви претставува проблем. За да го направите ова без стрес, ние ви нудиме услуга која е целосно во функција на вашите потреби. Обезбедуваме да се вселите во новиот дом што е можно побрзо и со најефикасна услуга, благодарение на нашиот тим квалификувани работници.

dora-house-service-clubeconomy
dora-house-service-clubeconomy

ПРЕСЕЛБА НА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

Нема ништо покомплицирано и потешко од преместување на целиот тим вработени и преместување на опрема со висока вредност, електроника или машини (особено ако тие машини и опрема го прават вашиот профит). Преселбата во нов канцелариски простор е сложен процес, како и преселбата во нов дом. Нашиот тим за овие преселби нуди целосна услуга – од пакување на сите предмети, инвентар, архива... демонтажа, товарење, истовар, распакување и монтажа на мебелот и опремата, со гаранција дека нема да има штети при целосната селидба.

ТРАНСПОРТ, ТОВАРАЊЕ И ИСТОВАР

Вршиме транспорт, како и пренесување на вашите предмети со специjални возила за таа намена, така што тие се максимално безбедни и сигурни. Опремени сме со потребната опрема за ефикасен и сигурен транспорт на вашите предмети.

dora-house-service-clubeconomy
dora-house-service-clubeconomy

МОНТАЖА И ДЕМОНТАЖА

Доколку имате предмети кои се преголеми за безбеден транспорт, ние ги демонтираме. По селењето на предметите до новата локација, повторно ги составуваме и враќаме во првобитната состојба. Наша специјалност се демонатажа и монтажа на кујни, плакари, шкафови, полици од сите големини и видови, сите видови на кревети, маси, деловен мебел и предмети и машини кои се неопходни потребни за нормално работење на компаниите.

ПАКУВАЊЕ И ЗАШТИТА

Пакетирањето е една од иритирачките задачи за време на преселбата што не може да се избегне. Во процесот на преселба спаѓаат и вашите вредни работи (често пати кревки) на кои им е потребно безбедно пакување во кутии за да се избегне појава на штета. Затоа ви нудиме целосна понуда која ги опфаќа сите услуги во процесот на селење. Пакетирање на сите работи, товарење во камионот, достава до новата локација, растовар и монтажа според упатствата. Оваа ќе ви обезбеди душевен мир и ќе ги скрати главоболките при преселбата.

dora-house-service-clubeconomy
dora-house-service-clubeconomy

СКЛАДИРАЊЕ И ПРЕСЕЛБИ НА ДОЛГИ РЕЛАЦИИ

Ви овозможуваме чување на предметите за одреден период во нашиот магацин. Ви гарантираме дека ќе ги чуваме со големо внимание. Доколку во градот во кој живеете не постои компанија за селидби, нашата екипа ќе биде во вашиот град за неколку часа. Во ваков случај ви нудиме две опции за селидба:

  • • Вие ги пакетирате работите, ние реализираме професионална услуга за транспорт или

  • • Преселување според нашиот систем (пакетирање на мебелот и домашните апарати, расклопување и конечно монтирање на мебелот и останатите предмети во новиот простор).

ФРАГИЛНО ПАКЕТИРАЊЕ

Пакетирањето на кршливи предмети е специфична услуга при која вие ги одредувате лесно кршливите предмети и оние со повисока вредност. Ние го вршиме пакетирањето на професионален начин, со внимание. Доколку сакате ќе обезбедуваме специјални кутии и други складишни алатки за да ви ја олесниме работата.

dora-house-service-clubeconomy
dora-house-service-clubeconomy

АДАПТАЦИЈА НА СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Уривање на преградни sидови, сечење на армирано-бетонски sидови. Груби работи кои ги изведуваме за да се приспособи постојниот простор или старата зграда на новата намена и да креираме соодветен распоред. Со овие работи ние вршиме рушење на преградни sидови од тули, различни типови блокови, гипсени плочи, уривање на други видови прегради, сечење на бетонски sидови, за кои сме сигурни дека не ја нарушуваат статиката на зградата, рушење на бањи, демонтажа на врати, прозорци и други елементи и партиции.

ОТСТРАНУВАЊЕ И ФРЛАЊЕ НА ШУТ

Отстранувањето на старите предмети и мебел и носење до депонија е исто така делод нашата услуга. Ние ќе испратиме професионалци да ја завршат оваа работа професионално и брзо. Ќе ви помогнеме да се ослободите од сметот во канцеларите, вклучувајќи отстранување мебел, стара канцелариска опрема, електронски отпад, канцелариско ѓубре...

Со нашата сеопфатна услуга и поволни цени не мора да се грижите за ништо. Тука сме секогаш да ви помогне да го расчистите нередот и да го исфрлиме отпадот. Нудиме решенија за отстранување на шутот за вашиот дом, канцеларија и други простории

Можеме да се справиме со сè, освен со опасен отпад.

dora-house-service-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Козле 1 бр. 33, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/596 030

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа