Filters
Пребарување
ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ се занимава со опремување на угостителски објекти со професионална опрема и опремување на детски градинки. Висококвалитетна опрема за угостителство и мебел за градинки од најпознатите светски брендови:

Berto’s, Италија
Mayapaz, Турција
Inoxtrend, Италија
Elettrobar, Италија
Brice, Италија
Domus, Шпанија
Eurosanex, Шпанија

ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ

ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ е компанија во кој можете да најдете висококвалитетна опрема за угостителство и мебел за градинки од најпознатите светски брендови :

400x270

ИСКУСТВО

ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ започнува со работа во јануари 2007 година и од самиот почеток е екипирана од тим на искусни професионалци, докажани експерти за угостителска опрема, мебел, завршни работи во градежништвото, изведување на ентериери и опремување на секаков вид јавни и приватни објекти.

Види повеќе
400x270

ПОСВЕТЕНОСТ

Препознатливиот стил на работа на ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ се одсликува со 24 часовна посветеност и реализирање на потребите на нашите клиенти, што нe прави различни од компаниите со сличен профил и ја позиционира ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ на самиот врв во регионот.

Види повеќе
400x270
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Васил Главинов бр.3 лок 25,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Марјан Милошевски


Мапа