Filters
Пребарување
ЕВРОКЕКС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЕВРОКЕКС - фабрика за производство на кондиторски производи

- Чоколадирани барови со вкус на мента, карамела, кокос, рум
- Карамели
- Тврди бонбони
- Меки бонбони

ИМАЈТЕ СЛАДОК ДЕН!

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

Подетално за компанијата

ЕВРОКЕКС

Почетоците на компанијата ЕВРОКЕКС датираат од 1988 година, кога работевме како продавница за кондиторски производи. Во 1990 година започна со производство на одредени кондиторски производи и воедно сами ја организиравме и дистрибуцијата, малопродажба и увозот на потребните суровини за производството што го организиравме. Од самиот почеток бевме посветени на работата, па бројот на задоволни клиенти постојано се зголемуваше. Од првиот ден на нашето работење имаме производи со висок квалитет и тоа е главниот фактор што освојуваме нови пазари.

clubeconomy

ТЕХНОЛОГИЈА

ЕВРОКЕКС постојано ги следи светските трендови во производството на кондиторски производи и ги препознаваме уникатните потреби на потрошувачите. Постојано инвестираме во нова технологија. Нашиот персонал е квалификуван и обучен да ги извршува своите задачи. Работиме според Законот за безбедност на храната и HACCP стандардите се целосно имплементирани. 

clubeconomy

ВИЗИЈА И МИСИЈА

Визијата на ЕВРОКЕКС е компанијата да израсне во препознатлив бренд и синоним за квалитет во производството на кондиторски производи. Нашата мисија е постојано да го зголемуваме задоволството на клиентите, а нашето мото е:

Имајте сладок ДЕН!
clubeconomy
clubeconomy
clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Чоколадирани барови со вкус на мента, карамела, кокос и рум Карамели: Фруит микс, Хазелнат и Милк
Тврди бонбони: Мента оригинал, Мента стронг, Нерко, Фруитмикс, Ментол, Фрути и Ментол еукалиптус

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Цар Самоил бр. 10, 6000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)46/256 575

Социјални медиуми

Лице за контакт
Документи