Filters
Search
FAT-FUR KOMPANI

Main occupation

ФАТ-ФУР КОМПАНИ се занимава со продажба на резервни делови за сите видови комерцијални возила. Делови за:

- Хидраулични системи
- Системи кочење
- Електрика, осветлување
- Суспензија
- Управување
- Мотор
- Ладење
- Каросерија

FAT-FUR KOMPANI

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. 391 No. 16, 1000, Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)78/455 445

Social media

Contact person
Map