Filters
Пребарување
ФЕЛИКС
Тел: +389 (0)31/438 451 - Феликс
Е-пошта: felixku@t.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ФЕЛИКС - Куманово се занимава со производство и печатење на

  • кеси за маркети,
  • бутик кеси  
  • фолии за пакување

ФЛЕКСО АМБАЛАЖА –  Струмица се занимава со печатење на фолија за прехранбена индустрија и специјални фолии за месарската и млечната индустрија

ФЕЛИКС

Контакт информации

Адреса

Улица: Феликс - Ул. Доне Божинов бр. 60,
1300 Куманово

Флексо Амбалажа - Без уличен систем, бр.303, с.Градошорци,
2400 Струмица
Град: Куманово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)31/438 451 - Феликс

+389 (0)31/426 144 - Феликс

+389 (0)34/354 492 - Флексо Амбалажа

+389 (0)75/458 692  - Феликс

+389 (0)72/208 282 - Феликс

+389 (0)71/208 908 - Флексо Амбалажа

Социјални медиуми

Лице за контакт

Тихомир Петровски - Феликс
Марина Петровска - Феликс
Станислав Петровски - Флексо Амбалажа


Мапа