Filters
Пребарување
ФОРМА ПАК дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФОРМА ПАК се занимава со изработка на секаков вид машини, процесна опрема и машини за пакување

- Дозери
- Транспортни ленти / Конвејори

- Етикетирки 
- Машини за пакување
- Машини за затворање капаци 
- Етикетирки
- Термо тунели 
- Опрема за преработка на зеленчук и овошје
- Прохромски садови

ФОРМА ПАК дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ФОРМА ПАК

Компанијата ФОРМА ПАК се занимава со изработка на секаков вид машини, процесна опрема и машини за пакување:

 • • Транспортни ленти

 • • Термо тунели 

 • • Автоматски пакерки

 • • Дозери

 • • Опрема за преработка на зеленчук и овошје

forma-pack-clubeconomy
forma-pack-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

ФОРМА ПАК дооел Битола е компанија која веќе е познато име во доменот на индустријата за машини за пакување, а се повеќе сме присутни и кај производството на процесна опрема, машини за преработка на овошје и зеленчук, а изработуваме и секаков вид машини, според потребите и барањата на клиентите. Со оглед на специфичноста на машините кои ги нудиме и материјалите што ги употребуваме, почнавме постепено, со внимателни чекори.

ИСКУСТВО

Секогаш подготвени да ги задоволиме потребите на потрошувачите и да постигнеме подобра меѓусебна доверба, изнаоѓаме оптимални и поевтини решенија. Можеме да се пофалиме дека од почнувањето со работа на компанијата па до денес, успеавме да постигнеме постепено намалување на учеството на материјалите, со што во просек ги намаливме цените на нашите производи за 25 отсто.

forma-pack-clubeconomy
forma-pack-clubeconomy

МАШИНИ ПО КОИ СМЕ ГОРДИ И ПОЗНАТИ НА ПАЗАРОТ

 • • Машина за паковање на кесички со шекер за угостителство

 • • Када за миење на зеленчук и овошје

 • • Товарна лента за камиони

 • • Двострана етикетирка

 • • Автоматска машина за поставување на етикети

 • • Мини технолошка линија за печење и лупење на црвени пиперки

 • • Термо тунел за збирно и поединечно пакување на истородни производи во термособирачка фолија.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 7 Јули бр. 68, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)76/437 578

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Зоран


Мапа