Filters
Пребарување
ГЛОБАЛ СЕРВИС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ГЛОБАЛ СЕРВИС е компанија која се грижи за подигањето на нивото на хигиената во јавните простории. Придонесуваме кон подобри улови за вработените, посетителите, учениците и останатите корисници на комерцијални простории. Произодите што ги нудиме ги презентираат последните технологии во хигиената надвор од домот.
Подни стапки за професионална употреба. За виско фреквентни места: влезови, ходници, кујни...

ГЛОБАЛ СЕРВИС доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ХИГИЕНАТА ПРЕД СЕ

ГЛОБАЛ СЕРВИС е компанија која се грижи за подигањето на нивото на хигиената во јавните простории. Придонесуваме кон подобри улови за вработените, посетителите, учениците и останатите корисници на комерцијалните простории. Произодите што ги нудиме ги презентираат последните технологии во хигиената надвор од домот во светот.

global-service-clubeconomy
global-service-clubeconomy

10 ГОДИНИ ИСКУСТВО

ГЛОБАЛ СЕРВИС доо од Неготино е основана 2012 година. Преку хигиена на раце, автоматската дезинфекција на тоалетите, диспензери на хартија за високофреквентни локации, освежувачите на воздух, репелентите за инсекти, подните стапки и останатите производи од нашата палета придонесуваме за подигање на свеста на населението за повисоко ниво на чисти и хигиена во комерцијалните простории.

ПРОИЗВОДИ

- АРОМАТИЗЕРИ

- ТОАЛЕТ ХАРТИЈА

- ХИГИЕНА ЗА РАЦЕ

- БРИШАЧИ НА РАЦЕ

- РЕПЕЛЕНТИ ЗА ИНСЕКТИ

- ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ТОАЛЕТИ

- КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ

- СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ

- СТАПКИ

- ЏЕБ ЗА ПРИБОР

global-service-clubeconomy

СТАПКИ

Влезни подни стапки | Ергономски стапки | Стапки за домот | Изнајмување на стапки

Во ГЛОБАЛ СЕРВИС нудиме квалитетни професионални стапки кои се употребуваат како: влезни подни стапки, ергономски стапки и стапки за домови. Овие стапки може лесно да се перат, по што целосно ги задржуваат својствата за максимално одржување на хигиената. ГЛОБАЛ СЕРВИС нуди и услуга за изнајмување на стапки, со што клиентите не вложуваат во подни стапки и не се грижат за нивното одржување.

global-service-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Кирил и Методиј бр. 9, 1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт