Filters
Пребарување
ХИДРОТЕРМИКА СИСТЕМИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ХИДРОТЕРМИКА СИСТЕМИ дооел се занимава со увоз и продажба на опрема за греење, соларни системи и вентилација

Трговија на големо и мало
Главен увозник на комплетната програма на брендовите ComisaOventrop, ViegaFaral

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Компании за изведба на системи за греење, комерцијални продавници, индивидуални дилери и крајни купувачи

ХИДРОТЕРМИКА СИСТЕМИ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ХИДРОТЕРМИКА СИСТЕМИ

Компанијата XИДРОТЕРМИКА СИСТЕМИ во територијата на Pепублика Mакедонија е присутна од 1997 година и веќе е респектабилно име на пазарот. Од тогаш па наваму, полека но со сериозни чекори и со голем успех претставуваме и дистрибуираме дел од светските брендови од најпознатите италијански и германски производители на материјали во областа на греењето, обновливи извори на топлина или соларни системи, фенкојлери, радијатори, пумпи, климатизација, вентилација и слична опрема за инсталација... За сите овие производи сме директни увезеници и на македонскиот пазар ги продаваме на големо и мало, по најповолни цени.

Види повеќе
hidrotermika-sistemi-clubeconomy

КВАЛИТЕТОТ ПРЕД СЕ!

Уште од самиот почеток на нашето работење, квалитетот на материјалите ни е главната пропусница на пазарите на кои дејствуваме. Сите производи од нашата продажна програма како потврда за својот висок квалитет поседуваат соодветни сертификати, а меѓу брендовите ги издвојуваме: Comisa, Wilo, Viega, Sabiana, Oventrop, Faral, Eurotermo, Gen.Fittings, Itap, Caleido, Paini, Bonomini, Miroslav Chudej...

ХИДРОТЕРМИКА СИСТЕМИ како компанија со постојан раст на годишниот обрт, континуирано го одржува трендот и го остварува својот развоен план преку продажба на пазарите и надвор од границите на Република Македонија.

hidrotermika-sistemi-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Илинденска бр.1/А И ндустриска Зона, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Басри Ибрахими +389 (0)70/245 571


Мапа

Документи