Filters
Search
HOTEL MONTANA

Main occupation

ХОТЕЛ МОНТАНА Крушево е бренд кој својата традиција ја гради уште од 1973 година. Хотелот е целосно реновиран и денес полека ја враќа старата слава на еден од најубавите планински хотели во Македонија. Одлична локација со спектакуларен поглед на Крушево. 77 прекрасно уредени, модерни соби. Идеално место за бизнис настани, прослави, тим билдинг предизвици

HOTEL MONTANA

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Pitu Guli bb, 7550 Krushevo, Macedonia
City: Krushevo
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map

Documents