Filters
Пребарување
ИНОТЕК АЛАТИ дооел
Е-пошта: info@inotek.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ИНОТЕК АЛАТИ се занимава со:

- Производство на огноотпорна лента за печки, котли, камини
- Клингерити
- Огноотпорни плетеници
- Термоизолациони материјали за високи температури
- Техничка пластика (ПА6, ПТФЕ, ПОМ, ПП, ПЕ)
- Рачен алат 

- Технички спрееви
- Средства за подмачкување
- Лепила за автомобилски стакла
- Дискови за сечење и брусење

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Компании од Македонија, Косово и Албанија

ИНОТЕК АЛАТИ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ИНОТЕК АЛАТИ

ИНОТЕК АЛАТИ е компанија чие искуство е стекнато преку 10 годишно работење во областа на машинското одржување и машинството воопшто. Примарната дејност на компанијата е поддршка на тимовите за одржување во сите компании од областа на производството и услугите, како во поглед на техничкото знаење, така и во поглед на обезбедување логистика преку добавување на потребни материјали за непречено функционирање.

inotek-alati-clubeconomy
inotek-alati-clubeconomy

СЕКОГАШ ТРЕБА ДА СЕ БОРИМЕ СО ПРЕДИЗВИЦИТЕ!

На кoрисниците на нашите производи и услуги сме им достапни секој ден, седум дена во неделата. Фирмата е основана од искусни машински инженери кои своето знаење го стекнале на Машинскиот факултет во Скопје, а своите искуства и практично знаење ги имаат стекнато во автомобилската, фармацевстката, електро и металската индустрија, преку секојдневни контакти со нашите соработнци и со директно решавање на сите проблеми, заедно со стручните тимови на нашите клиенти.

Тимот на ИНОТЕК АЛАТИ секојдневно ги следи модерните текови во индустријата во светот. Располагаме со солидно знаење и за обезбедување почисти процеси на производство, а заложбата на компанијата е овие знаења да ги имплементираме во практиката.

СОРАБОТКА

Од компаниите кои ни ја дадоа нивната доверба би ги издвоиле:

 • • ИМБ Млекара Битола

 • • ИГМ Кавадарци

 • • ФЕНИ Кавадарци

 • • ВИТАЛИЈА Скопје

 • • ВЕЗЕ ШАРИ Тетово

 • • ЛТХ ЛЕАРНИЦА Охрид

 • • ЕВРОПА Скопје

 • • ФАКОМ Скопје

inotek-alati-clubeconomy
inotek-alati-clubeconomy

производна програма

 • • Технички пластики (тефлон, ПОМ...) во шипка и плоча

 • • Клингерити, плетеници (шнуреви) од сите видови

 • • Резервни делови за сите видови пумпи – механички заптивки

 • • Заптивни средства за хидраулика и пневматика (манжетни, семеринзи, О-прстени...)

 • • Технички спрееви (одвијачи, чистачи, подмачкувачи...)

 • • Самолепливи тефлонски фолии за пакерки и опрема во прехранбена индустрија

 • • Лепила за автомобилската и транспортната индустрија

 • • Специјални лепила

 • • Изработка на гумени производи под примерок

 • • Готови гумени производи за различна намена (гумени спојки...)

ЗА СЕКОЈ ПРОБЛЕМ ПОСТОИ РЕШЕНИЕ!
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Јадранска бр. 23, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Бобан Кузевски


Мапа

Документи