Filters
Пребарување
ИСКОП дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ИСКОП е градежна компанија која главно е ангажирана во изведување на примарни градежни активности

- Ископ на сите видови градежно земјиште и транспорт на извадениот материјал
- Превоз на готов бетон со камиони миксери
- Вградување на готов бетон со пумпи
- Транспорт на градежни материјали 

ИНВЕСТРА - Изградба и продажба на станови и деловни комерцијални објекти

 • ИНВЕСТРА дооел

  rehau-clubeconomy

  ИНВЕСТРА дооел се занимава со изградба и продажба на станбени и деловни комерцијални објекти.

  ИНВЕСТРА започна со изградба на нова модерена станбена зграда која се наоѓа на атрактивна локација во населбата СЕЊАК во Штип. Објектот има 5 катови со вкупно 37 станбени единици и деловен простор.

  Ви нудиме високо квалитетни станови за домување од висока "А" енергетска класа, гео-механичка и сеизмичка стабилност, термоизолирана фасада, модерни и брзи лифтови, паркинг простори, партерно и хортикуларно уредување.

  Максимална искористеност на просторот, врвен комфор и одлична функционалност!

Подетално за компанијата

ИСКОП - ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА

ИСКОП дооел е градежна компанија која главно е ангажирана во изведување на примарни градежни активности. Фирмата е формирана во 2004 година и веќе располага со значаен обем на градежна механизација и камиони кипери, што и овозможува да изведува и поголеми објекти.

iskop-clubeconomy

ИСКОП НА СИТЕ ВИДОВИ ГРАДЕЖННО ЗЕМЈИШТЕ

Основната дејност на ИСКОП дооел е ископ на сите видови градежно земјиште и транспорт на извадениот материјал до одредена дестинација, за да се исчисти теренот и за да се подготви за отпочнување на градежните активности, односно за градење на станбени објекти, административно деловни и индустриски објекти. Особено сме екипирани за изведување на проекти во нискоградбата, како што се патишта или изградба на водоводни и канализациони системи.

iskop-clubeconomy
iskop-clubeconomy
iskop-clubeconomy

УСЛУГИ

ИСКОП дооел располага и со специјални возила миксери за превоз на готов бетон, како и со пумпи за вградување на бетонот, со што на клиентите можеме да им дадеме целосна услуга. Дел од пакетот услуги што ИСКОП им го дава на клиентите е и транспорт на градежните материјали.

Со нас и најтешките работи брзо се реализираат!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Плачковички одред бр. 47,
2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/326 366

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Трајче Димитров


Мапа