Filters
Пребарување
ЈУМАКС 1 / ГАМА БРУМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈУМАКС 1 дооел се занимава со трговија со детергенти за индустриска употреба и за широка потрошувачка

Застапници за брендот Calvatis Calgonit за Македонија

Подобро и поефикасно чистење и дезинфикација во индустриските капацитети од млечната и месарската индустрија, сокари, фарми...

ЈУМАКС 1 / ГАМА БРУМ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
генерален застапник на компанијата CALVATIS

ЈУМАКС 1

 

Компанијата ЈУМАКС 1 дооел на македонскиот пазар со детергенти заширока потрошувачка е присутна веќе дваесет години. Од 2014 годиназапочнавме соработка со фирмата ХОЛД од Белград, која е генерален застапник на компанијата CALVATIS од Германија за просторот на поранешна Југославија, без Словенија и Хрватска, кај нас позната по производите од брендот адитиви CALGONIT.

После две години од оваа соработка успеавме да добиеме застапништво за производите од CALGONIT за целата територија на Македонија.

Германската компанија CALVATIS на светскиот пазар е позната по производите адитиви CALGONIT за употреба во индустријата, на кои единствена цел им е да овозможи подобро и поефикасно перење, чистење и дезинфексција во индустриските капацитети од млекарската и месарскапа индустрија, потоа во индустриските капацитети за производство на сокови, фарми и други гранки од прехранбената и индустријата за пијалаци.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 42/36, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)75/338 637

+389 (0)75/245 239 - Гама Брум

+389 (0)78/263 205 - Битола

 

 

Социјални медиуми

Лице за контакт

Љубомир Ангелковски
Владо Темелковски


Мапа

Документи

Угостителство и останати објекти

Угостителство и останати објекти

Преземи