Filters
Пребарување
КЕРАМИКА ДОН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КЕРАМИКА ДОН се занимава со продажба на:

- Керамички и гранитни плочки
- Санитарии
- Мебел за бањи
- Славини
- Лепила и други градежни материјали, декоративен камен

Сопствен изложбен салон и складиште

Подетално за компанијата

КЕРАМИКА ДОН

КЕРАМИКА ДОН од Куманово нуди широк асортиман на производи, пред се, гранитни и керамички плочки, санитарии, мебел за бањи, туш кабини, славини, лепила и други градежни материјали, декоративен камен, фасадни системи... Нашата главна заложба е да ги следиме светските трендови и да понудиме иновативни и квалитетни решенија и производи кои совршено ќе се вклопат во вашите домови, деловни простории и туристички објекти. КЕРАМИКА ДОН е одговорен партнер за сите купувачи и деловни партнери и постојано вложуваме во квалитетот на понудата и во постигнувањето најдобар сооднос меѓу квалитетот и цената.

keramika-don-clubeconomy
keramika-don-clubeconomy

ПЛОЧКИ

Палетата од керамички и гранитни плочки ја сочинуваат производите од фабриката во Кањижа, Србија, со која имаме воспоставено долгорочна соработка и постојано ги нудиме нивните најнови модели. Во оваа палета се опфатени плочки за внатрешна и надворешна употреба, за ѕидови и под, во најразличен дизај, бои и големини. Поекстравагантната понуда ја сочинуваат керамички и гранитни плочки од неколку реномирани шпански производители, кои, исто така, се поделени за надворешна и внатрешна употреба, ѕидни или подни плочки, во најразлични димензии, рељефни или мазни, а имаме и есклузивни плочки во супер големи димензии, со висо сјај.

ПОНУДА

Во салонот на КЕРАМИКА ДОН има голема понуда на мебел за бањи со можност да се направат многу комбинации, во повеќе бои, кои исклучително добро се вклопува и со понудата на санитарии од познати производители. Во овој сегмент понудата е комплетирана со палетата на туш батерии, батерии за лавабоа, за бидеа, за кујни...

Во складиштето на КЕРАМИКА ДОН ги нудиме и сите видови градежни лепила, потоа материјали за фасадни системи од програмата на NEOTON, поликолори, висококвалитетна, водоодбојна смеса за фугирање на керамички и стаклени плочки, како и на плочки од вештачки и природен камен врз хоризонтални и вертикални површини, декоративен камен, алати за изведување на завршни работи во градежништвото, италијански алат за сечење плочки.

keramika-don-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓорче Петров бб, 1310 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/458 581

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа