Filters
Пребарување
КУПИ ВИТАМИНИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Купи ВИТАМИНИ е Е-продавница за продажба на витамини, минерали и суплементи во исхраната.
Производите кои се предмет на понуда се со потекло од Европската унија.
Производите се одобрени од Агенција за храна и ветеринарство во Македонија.

Подетално за компанијата

Купи ВИТАМИНИ е Е-продавница за продажба на витамини, минерали и суплементи во исхраната.

Производите кои се предмет на понуда се со потекло од Европската унија.

Производите се одобрени од Агенција за храна и ветеринарство во Македонија.

Информации за испорака:

Испораката се врши од 24 до 48 часа од моментот на плаќање и регистрација на Вашата нарачка во нашиот систем. Пратката се превзема и се доставува директно на вашата адреса наведена во нарачката. Цената на испорака е во зависност од тежината и мерките на производот и истата ви е доставена на преглед при потврдување и плаќање на вашата нарачка.

За нарачките со вредност помала од 900 денари, се наплаќа поштарина од 130 денари. За нарачки со вредност поголема од 901 денар, испораката е бесплатна.

clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица:
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт