ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА

Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА

Компанијата ЕВРОСУРОВИНА ПА Битола е добитник на престижната награда за македонски квалитет за 2019година, доделена од Сојузот на стопански комори, а под покровителство на претседателот на Република Северна Македонија, г-дин Стево Пендаровски. Наградата е уште еден доказ за професионалноста и одговорното работење, доказ дека кога се работи со љубов, успехот е задолжителен.

Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА!!!

Компанијата ЕВРОСУРОВИНА ПА, чија основна дејност е управување со отпад, за првпат на пазарот го нуди својот производ подна гумена плочка, единствен од ваков вид, што се произведува во Македонија. Покрај првичната дејност, во изминатите години размислувавме и за сопствено производство и конечно во 2015 година на пазарот го пласиравме својот прв производ - подни гумени плочки.

Оставете коментар
Коментари
03.01.2020 10:11
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> ate.jvyd.clubeconomy.com.mk.djr.xy http://mewkid.net/who-is-xandra/
03.01.2020 10:20
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxil</a> wpa.qcqk.clubeconomy.com.mk.hof.mw http://mewkid.net/who-is-xandra/
03.01.2020 10:38
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin</a> roq.miiw.clubeconomy.com.mk.nmt.zl http://mewkid.net/who-is-xandra/