Filters
Пребарување
ЛЕАД ПРОФИЛИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЛЕАД ПРОФИЛИ се занимава со:

- Изработка и монтажа на профилирани лимови и лимарска галантерија
- Машинска изработка и монтажа на рамен фалцуван лим
- Изработка на лачни кровови
- Набавка и монтажа на полиуретански и панели од минерална волна
- Монтажа на фасади до височина од 22 м

Подетално за компанијата

 

ЛЕАД ПРОФИЛИ

 

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА ПРОФИЛИРАНИ ЛИМОВИ И ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА

МАШИНСКА ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА РАМЕН ФАЛЦУВАН ЛИМ

ИЗРАБОТКА НА ЛАЧНИ КРОВОВИ
МОНТАЖА НА ФАСАДИ ДО 22м

НАБАВКА И МОНТАЖА НА ПОЛИУРЕТАНСКИ И ПАНЕЛИ ОД МИНЕРАЛНА ВОЛНА

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. III Македонска бригада 48,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа