Filters
Пребарување
МАК ТЕНДА КОМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МАК ТЕНДА КОМ има долгогодишна трдиција со успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце, дожд и други надворешни влијанија

- Перголи
- Подвижни стаклени ѕидови (Гилотина систем)
- Шибер стаклени врати
- Рамни тенди
- Ролер Тенди со водилки
- Полукружни тенди
- Желатини

Подетално за компанијата

МАК ТЕНДА

Компанијата МАК ТЕНДА КОМ има долгогодишна трдиција со успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце, дожд и други надворешни влијанија. Фирмата е основана во 1993 година, како семејно претпријатие, но за кратко време успеавме да прераснеме во успешна и конкурентна компанија на македонскиот пазар.

Квалитетот на изработка на производите е загарантиран со нашата определба да користиме исклучиво материјали од светски познати и реномирани брендови, како што се: SATTLER, PARA, CHF, SIOEN, SOMFY. На овој начин, преку производите што ги застапуваме, го гарантираме и нашиот производ.

mak-tenda-kom-clubeconomy
mak-tenda-kom-clubeconomy

ПОСВЕТЕНОСТ

Сопственикот, господин Ване Тасевски и тимот вработени во МАК ТЕНДА се целосно професионално посветени на исполнување на очекувањата и барањата на клиентите. Оваа интенција во МАК ТЕНДА успеваме да ја реализираме со перманентен развој и унапредување на производите, со користењето на современи материјали и методи за производство, брза монтажа и навремено сервисирање.

mak-tenda-kom-clubeconomy
mak-tenda-kom-clubeconomy

ВИЗИЈА

Визијата на раководството на Мак Тенда е да ја одржи и зголеми стекнатата репутација на препознатлива фирма со квалитетно производство, монтажа и брза испорака на своите производи. Свесни сме дека за да останеме на оваа позиција на пазарот мораме постојано да се развиваме и да инвестираме во опрема, технологија и знаење. Во оваа насока е и последната инвестиција во нов погон за производство кој се простира на 1000 м², со цел на клиентите да им понудиме производи со највисок квалитет, во најкратки можни рокови.

ПРОИЗВОДИ

  • • Перголи

  • • Подвижни стаклени ѕидови (Гилотина систем)

  • • Шибер стаклени врати

  • • Рамни тенди

  • • Ролер Тенди со водилки

  • • Полукружни тенди

  • • Желатини

mak-tenda-kom-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ацо Шопов бр. 44, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/2044 617

+389 (0)44/376 221 - Во Тетово

 

+389 (0)70/225 631

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа